Invalid Input
παρακαλώ πληκτρολογήστε έναν όρο αναζήτησης

Καριέρα στην Praktiker Hellas - Θέσεις εργασίας στο κατάστημα Ρόδου

Κωδικός αγγελίας: #AR4742 | Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/03/2023 | Τελευταία τροποποίηση: 21/03/2023 | Επισκέψεις: 691

 

 

Praktiker Hellas, Ρόδος

Έχεις όρεξη & πάθος για νέα ξεκινήματα; Σε περιμένουμε στην ομάδα μας!

 

Για το κατάστημά μας στη Ρόδο, αναζητούμε υποψηφίους για τις θέσεις,

 

  • Σύμβουλος Πωλήσεων: Ο Σύμβουλος Πωλήσεων, προωθεί και παρακολουθεί τις πωλήσεις του τομέα ευθύνης του και διασφαλίζει την ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών, ώστε να επιτυγχάνονται οι ποσοτικοί και ποιοτικοί στόχοι του καταστήματος.

 

  • Σύμβουλος Διακόσμησης: Ο Σύμβουλος Διακόσμησης παρέχει συμβουλές διακόσμησης και προωθεί ολοκληρωμένες λύσεις ανακαίνισης και μελέτης χώρων. Έχει στην ευθύνη του την ανάπτυξη πελατολογίου, ώστε να επιτυγχάνονται οι ποσοτικοί και ποιοτικοί στόχοι του καταστήματος.

 

  • Γεωπόνος – Σύμβουλος Πωλήσεων: Ο Γεωπόνος-Σύμβουλος Πωλήσεων παρέχει συμβουλές φροντίδας φυτών και καλλωπισμού/ διαμόρφωσης υπαίθριων χώρων. Προωθεί ολοκληρωμένες λύσεις, επιδιώκοντας τη διασφάλιση της ποιοτικής εξυπηρέτησης πελατών, ώστε να επιτυγχάνονται οι ποιοτικοί και ποσοτικοί στόχοι του καταστήματος.

 

  • Ταμίας: Ο Ταμίας τιμολογεί τα εμπορεύματα και εισπράττει το αντίτιμο, σύμφωνα με τις διαδικασίες που ορίζει η εταιρία, παρέχοντας ποιοτική εξυπηρέτηση στους Πελάτες του καταστήματος κατά τις ταμειακές συναλλαγές τους.

 

  • Υπάλληλος Παραλαβής: Ο Υπάλληλος Παραλαβής παρακολουθεί, ελέγχει και φροντίζει την παραλαβή και αποστολή των εμπορευμάτων και εξασφαλίζει την ορθή κωδικοποίηση και καταμέτρηση τους.

 

  • Store Department Manager: Ο Προϊστάμενος Περιοχής Καταστήματος, συντονίζει και ελέγχει την προώθηση των πωλήσεων του τμήματός του και την ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών, ώστε να επιτυγχάνονται οι ποσοτικοί και ποιοτικοί στόχοι των πωλήσεων της περιοχής ευθύνης του, εφαρμόζοντας την εμπορική πολιτική της εταιρείας.

 

Η εταιρία προσφέρει:

  • Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών και bonus
  • Πρόγραμμα ιδιωτικής νοσοκομειακής κάλυψης και εκπτώσεις προσωπικού
  • Σύγχρονο και δυναμικό περιβάλλον εργασίας
  • Συνεχή εκπαίδευση και ευκαιρίες εξέλιξης και ανάπτυξης

 

Στείλε σήμερα το βιογραφικό σου στο  hrgreece@praktiker.gr και γίνε μέλος της ομάδας μας!

Για περισσότερες πληροφορίες κάλεσε στο  2103493218

 

……………………………………………………

 

Praktiker Hellas αποτελεί ένα one-stop-shop για όλες τις ανάγκες του σπιτιού και του κήπου, προσφέροντας σε όλους μας μοναδικές εμπειρίες αγορών, για κάθε μικρή ή μεγάλη μας αλλαγή. Με την ομάδα των 1.600 εργαζομένων μας, το ταχέως αναπτυσσόμενο e-shop, το εξειδικευμένο τμήμα b2b και το πανελλαδικό δίκτυο 16 καταστημάτων μας, εργαζόμαστε καθημερινά για να προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες και λύσεις σε περισσότερους από 6.000.000 πελάτες μας ετησίως.

 

 

Είναι εύκολο! Σε τρία απλά βήματα έχετε καταχωρήσει την αγγελία σας!

1

Κάνετε εγγραφή στην ιστοσελίδα μας. Είναι μοναδική προϋπόθεση για να αναρτήσετε την αγγελία σας

2

Καταχωρείτε την αγγελία σας μέσω της εύκολης φόρμας ανάρτησης αγγελιών της ιστοσελίδας μας

3

Περιμένετε να εγκριθεί η αγγελία σας από τον διαχειριστή. Είστε έτοιμοι! Εύκολα και γρήγορα!

aggelies rodos advertise

Διαφημίσου στο Aggelies Rodou.gr

Για μια δυναμική προώθηση της επιχειρίσής σου με τοπικό χαρακτήρα, στοχευμένη περισσότερο από κάθε άλλου είδους διαφήμιση στο νησί της Ρόδου επικοινώνησε μαζί μας για να ενημερωθείς για όλα τα διαθέσιμα πακέτα προώθησης της ιστοσελίδας μας.

Μάθε περισσότερα